Željko Obradović ne računa na tri nova igrača Partizana!
Željko Obradović ne računa na tri nova igrača Partizana, Foto: Starsport

tako je moralo

Željko Obradović ne računa na tri nova igrača Partizana!

Najnovija vest iz Partizana

Objavljeno:

Polako se bliži početak nove sezone u Evroligi, a Partizan će večeras u Italiji prvi put otkriti svoje karte na prijateljskom turniru. Rival će im biti tamošnja Dertona Tortona od 18.15 časova.

Ekipa Željka Obradovića biće, ipak, večeras oslabljena pošto se na terenu neće pojaviti trojica prvotimaca iz različitih razloga, prenosi "Mozzart Sport".

Naime, Dvejn Vašington je ostao u Beogradu i dobio je slobodne dane od šefa struke Partizana, a sve zbog rođenja deteta, dok je sa druge strae Mitar Bošnjaković zajedno sa Aleksom Dimitrijevićem igrao za juniorsku selekciju crno-belih meč kvalifikacija. Ni njih dvojica neće biti na terenu.

Dvejn Vašington
Dvejn Vašingtonfoto: Starsport

Inače i sam Željko Obradović je krenuo na Siciliju odmah posle memorijalne utakmice u čast Dražena Petrovića u Areni Zagreb, gde je vodio jedan od timova.

Partizan će u Italiji odigrati dve utakmice, a kada se vrati u Beograd, odigraće prijateljski meč sa AEK-om i sa Parizom. Nakon toga će se igrati na otvorenom u Atini na legendarnom Olimpijskom stadionu protiv Panatinaikosa.

Bonus video:

02:32

Željko Obradović o početku priprema Partizana

(Espreso sport/Telegraf/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.